Coolant fans are not coming on

More
27 Jul 2013 22:46 #15453 by 928mac
I am trying to find out why my coolant fans will not come on. :confused:
Fans run with direct power applied.

I jump the intake sensor and the water cross over sensor, had the engine running with the AC on while depressing the hood switch but still nothing. :confused::confused:
I have bat voltage at the top intake sensor and between pins 2 n 3 at the large round fan controller plug (frt of rad pass side) but I do not have bat voltage between pin 3 n 4 which I think I am suppose to

I havent gone through all the test yet but I thought I would ask here before I go any further.

Any ideas

This image is hidden for guests.
Please log in or register to see it.



Thanks
Brad

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2013 08:04 #15456 by wallyp
Check at Terminal 1 (red wire) and Terminal 4 (red/white wire) for battery power. If no power, check Fuses 28 and 29, and the medium-sized red wires on the positive battery terminal.

Wally Plumley
928 Specialists
www.928gt.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jul 2013 21:23 #15469 by 928mac
Thanks Wally, you mean to check at the round output plug in front of the rad, Right.
If that is the plug you are referring to, terminal 4 does not have power

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jul 2013 22:34 #15470 by 928mac
yip #28 blowen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Rich928mm928billvvOC

Don't have an account yet? Register Now!